Motorsporten mag weer!

Vanaf vandaag, maandag 11 mei, zijn individuele niet-contactsporten in de buitenlucht weer toegestaan! En ja, de motorsport valt hieronder. Maar let op!

De KNMV meldt op haar website dat voor licentiehouders die buiten Nederland wonen het nog niet is toegestaan om hier te trainen. Deze rijders zijn dan ook niet verzekerd. En zijspancoureurs van 13 jaar en ouder mogen alleen individueel rijden.

Uiteraard blijft de anderhalvemeter-regel van kracht – vandaar dat zijspanners nog niet samen de baan in mogen – en blijf je thuis als je de afgelopen 24 uur last hebt gehad van een neusverkoudheid of als je moet hoesten, benauwd bent of koorts hebt.

Wedstrijden blijven zoals eerder gemeld op MOTOR.nl tot in ieder geval 1 september verboden. Dat is echter van latere zorg. Nu eerst trainen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?