dinsdag 21 mei 2024

Bestel nu MOTO73 editie #9

MOTO73 editie 9 ligt nu in de winkel én is hier online te bestellen. In deze nieuwe editie van MOTO73 o.a. een dubbeltest van de Harley Street Bob vs. Indian Scout Bobber Twenty. Doet de ‘lichte’ Indian onder voor de ‘zwaardere’ Harley? Verder testen we de Yamaha Tracer 700, Husqvarna TR650 Terra en gaan we opzoek naar de ultieme kilometervreter. Dit en nog heel veel meer lees je in MOTO73 #9.

Onze (digitale) abonnees kunnen het magazine lezen via deze link.

Ducati Streetfighter V4S

Na de presentatie van de Ducati Streetfighter V4 op de EICMA in november was het met afstand de motor voor 2020 waar het meest naar uit werd gezien. Hij heeft alle goede eigenschappen van de Panigale V4 en daar heeft Ducati nog een paar scheppen bovenop gedaan. Tijd om ’m aan de tand te voelen.

De onzichtbare snelheid in de MotoGP

Dat het verschrikkelijk hard gaat in de MotoGP weet iedereen, zelfs al wordt er nu niet geracet. Dankzij Honda kunnen we je nu ook een blik geven in de onzichtbare snelheid van de MotoGP. Duizelingwekkende cijfers.

Harley Street Bob vs. Indian Scout Bobber Twenty

Het lijkt David tegen Goliath. De Indian Scout Bobber Twenty van 1133 cc en 97 Nm tegen de Harley Street Bob van 1746 cc en 145 Nm. Maar is dat ook zo? Ad van de Wiel zoekt het uit.

Yamaha Tracer 700

Yamaha pakt zijn succesnummer, de Tracer 700, voor 2020 niet al te rigoureus aan, maar poetst de betaalbare alleskunner voor dit jaar op. We gaan ermee op pad om te kijken hoe groot de verschillen met de eerste generatie zijn.

Toevalstreffer Husqvarna TR650 Terra

Met recht een toevalstreffer, deze Husqvarna TR650 Terra, want zo vaak staat hij bij de dealer niet te koop. Maar de aandacht trekken doet hij wel en als je dan ook nog eens de sleutel in je handen geduwd krijgt, dan is opstappen en wegrijden zo gebeurd.

Sport – Rossi en Yamaha

Neil Spalding neemt ons mee terug naar het begin van deze eeuw. Meer precies naar de winter van 2003 toen Valentino Rossi Honda verruilde voor Yamaha. Een terugblik op de beroemdste transfer uit de MotoGP-geschiedenis.

Marathonmotor Kawasaki Z900

De Kawasaki Z900 van Frank Reuver is van 1976. Hij heeft al meer dan 300.000 kilometer met zijn klassieker gereden en nog is de koek niet op.

EN VERDER

  •             Motorleven van Janhenk Kuiper
  •             Eerste versnelling
  •             Column Herman Brusselmans
  •             Testrit – BMW F750GS
  •             De Ultieme Tonvreter onthuld
  •           Met open vizier – Ad
  •          Toerisme – Oostenrijk

SPORT

  •         Terugblik – Nederlandse successen op de TT
  •          Valentino Rossi in 2021
  •          De Terugblik – De vloek van Assen

Bestel MOTO73 #9 hier

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen