Muggeridge toch niet naar SBK

Tijdens de 9e ronde van het SBK dat komend weekend op Silverstone plaatsvindt, zou Karl Muggeridge de geblesseerde Ruben Xaus vervangen bij het Castrol Honda SBK Team. Het feest gaat echter niet door.

Karl, die regerend kampioen is van het Duitse IDM kampioenschap en tweede staat in de stand van dit seizoen, heeft op 7 augustus een race voor het IDM. Dat is een week na Silverstone. Daarom krijgt de Australiër geen toestemming om dit weekend in Engeland te rijden.

Castrol Honda moest dus op zoek naar een andere vervanger. Dat is geworden  Fabrizio Lai. De 32-jarige Italiaan maakte vorig seizoen zijn debuut in het SBK. Voorheen nam hij deel aan de 125 en 250 cc in het GP-circus en hij reed op een Honda CBR1000RR voor het Echo Honda Team in het Italiaanse Superbike Kampioenschap.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?