dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Muggeridge toch niet naar SBK

Tijdens de 9e ronde van het SBK dat komend weekend op Silverstone plaatsvindt, zou Karl Muggeridge de geblesseerde Ruben Xaus vervangen bij het Castrol Honda SBK Team. Het feest gaat echter niet door.

Karl, die regerend kampioen is van het Duitse IDM kampioenschap en tweede staat in de stand van dit seizoen, heeft op 7 augustus een race voor het IDM. Dat is een week na Silverstone. Daarom krijgt de Australiër geen toestemming om dit weekend in Engeland te rijden.

Castrol Honda moest dus op zoek naar een andere vervanger. Dat is geworden  Fabrizio Lai. De 32-jarige Italiaan maakte vorig seizoen zijn debuut in het SBK. Voorheen nam hij deel aan de 125 en 250 cc in het GP-circus en hij reed op een Honda CBR1000RR voor het Echo Honda Team in het Italiaanse Superbike Kampioenschap.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelZwarte Zaterdag
Volgend artikelHenk Wolberts overleden

Gerelateerde artikelen