dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Naar de Bikers’ Classics voor 10 euro

Kijk, daar worden wij vrolijk van! Via de website www.tickets4sale.eu geniet je nu van een fikse korting op Bikers’ Classics (1, 2 en 3 juli in Francorchamps). Zo kost de ‘algemene inkom’ voor het hele weekend in voorverkoop je maar 10 euro. Ja, je leest het goed!

Toch gaat onze voorkeur uit naar de twintig euro duurdere weekendkaart. Daarmee heb je namelijk ook toegang tot de het rennerskwartier en dat maakt het weekend net iets interessanter. De toegang voor kinderen jonger dan 16 jaar is tijdens deze drie dagen gratis.

Meer informatie staat ook op www.bikersclassics.be.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen