Naar de Bikers’ Classics voor 10 euro

Kijk, daar worden wij vrolijk van! Via de website www.tickets4sale.eu geniet je nu van een fikse korting op Bikers’ Classics (1, 2 en 3 juli in Francorchamps). Zo kost de ‘algemene inkom’ voor het hele weekend in voorverkoop je maar 10 euro. Ja, je leest het goed!

Toch gaat onze voorkeur uit naar de twintig euro duurdere weekendkaart. Daarmee heb je namelijk ook toegang tot de het rennerskwartier en dat maakt het weekend net iets interessanter. De toegang voor kinderen jonger dan 16 jaar is tijdens deze drie dagen gratis.

Meer informatie staat ook op www.bikersclassics.be.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.