Nederlands wegracetrots op DVD

Het is nu haast niet te geloven, maar een aantal jaar geleden kon je het Dutch Superbike en Dutch Supersport gewoon bekijken op RTL7. Op zondagmiddag! Die tijd ligt helaas ver achter ons, maar gelukkig hebben we Bach’s DV Productions nog. Mede dankzij zijn enthousiasme kunnen we namelijk op zowel Racesport.nl als op MotorsTV (Wheels from the Lowlands) samenvattingen van beide ONK-klassen zien.

De impact daarvan is absoluut niet te onderschatten, want het onderhandelt net een stukkie makkelijker met sponsors als je op tv te zien bent. En alle hulp is momenteel welkom in het Open Nederlands Kampioenschap, zeker met de zorgelijke berichten over de startvelden van 2014.

Aan Bach kan het in ieder geval niet liggen, want ook in 2013 stond hij, samen met een aantal vrijwilligers, elke ONK-race te filmen langs de baan en dat leverde mooie beelden op. Zeker omdat de samenvattingen gecomplementeerd worden met schitterende onboardbeelden. Op deze creatieve manier kun je met veel minder mankracht een volledig raceverslag laten zien, zelfs op onoverzichtelijke en lange circuits als Spa-Francorchamps. De interviews achteraf maken het meer dan af.

Naar goede traditie worden zowel het Dutch Superbike- als Dutch Supersport-seizoen afgesloten door de jaaroverzichten op DVD. Bij zo’n overzicht horen natuurlijk samenvattingen, uitslagen en  tussenstanden. Heel leuk, maar wat als je alle afleveringen van Wheels from the Lowlands al gezien hebt? Beide DVD’s bevatten beelden én interviews die nooit eerder uitgezonden zijn. Bovendien zal vooral de strijd tussen Kervin Bos en Raymond Schouten in het Supersport niet snel gaan vervelen. Hoe triest het einde van dat duel ook was. Bovendien zijn de DVD’s best iets om trots op te zijn, want hoe klein de wegracewereld in Nederland ook mag zijn, aan de overzichten is dat absoluut niet te merken.

De commentator is uiteraard Diederick de Vries, terwijl Margo van Timmeren –soms vervangen door Youandi Mazeland – de presentatie op haar neemt. De prijs per DVD is 25 euro (plus 5 euro verzendkosten). Bestellen gaat via e-mail: bach@dv-productions.nl. Let op! Mocht je voor je team of voor je sponsoren meerdere exemplaren willen bestellen, informeer naar de mogelijkheden. Want zo is Bach.

Meer informatie is te vinden op www.bach.lamboo.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.