Offroadles van de meester

Wil jij het beste uit je offroad halen? Dakar-deelnemer Frans Verhoeven kan je zonder twijfel alle tips en tricks bijbrengen voor het rijden buiten de gebaande paden. Deze training zal je de basisbeginselen van het offroadrijden bijbrengen. Als je al over de basisbeginselen beschikt, gaat Verhoeven een stap verder door je techniek bij te schaven en vooral je grenzen te verleggen.

Je begint de dag met een goede kop koffie bij Verhoeven thuis, net over de grens in België. Vanuit daar ga je de bossen in, zo’n 150 kilometer totaal. De training kost 175 euro, inclusief lunch. Voor 120 euro huur je een WR450F 2013, inclusief brandstof. Aanmelden kan via bookings@motox.nl. Op www.motox.nl staat meer informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?