Ontmoet Rossi

Het kan zomaar zijn dat jij de gelukkige winnaar bent en Valentino Rossi volgende week gaat ontmoeten tijdens de Grand Prix van Silverstone. 
 
Yamaha heeft namelijk een Facebook app gelanceerd waarmee je tijdens het gehele seizoen kans maakt op geweldige prijzen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een vraag te beantwoorden op de Facebook-pagina van Yamaha en wellicht loop je volgende week rond op het Silverstone paddock. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.