Ontmoet Verhoeven bij MotoPort Zelhem

Op vrijdag 13 december zal Yamaha-rijder Frans Verhoeven bij MotoPort Zelhem een uitgebreide presentatie houden. Tijdens deze bijeenkomst kijkt Verhoeven terug op zijn 2013 Dakar en gaat hij natuurlijk uitvoerig in op zijn voorbereidingen voor de komende Dakar. De presentatie begint om 20.00 uur.

MotoPort Zelhem
Brinkweg 15A
Zelhem

Mail voor meer informatie naar info@motoportzelhem.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?