13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Ontwerp het Dutch TT-logo voor de 90e editie en win

Wie maakt het mooiste Dutch TT-logo voor de 90e editie? Het TT Circuit Assen daagt iedereen uit om mee te doen met deze bijzondere wedstrijd. Waarom bijzonder? Omdat je kans maakt op twee hoofdtribunekaarten, toegang tot de paddock én zelfs toegang tot de grid. Ja, echt! Daarnaast wordt het logo van de 90e Dutch TT gebruikt in alle uitingen rond de oudste Grand Prix ter wereld.

Tien

Je kunt meedoen tot 12 februari, waarna uit alle inzendingen er tien logo’s geselecteerd worden door een jury. Daarna is het aan de bezoekers van de MOTORbeurs Utrecht om uit deze logo’s de winnende te kiezen.

Stuur je Dutch TT-logo dus snel op naar media@ttcircuit.com of per post naar TT Circuit Assen, Postbus 150, 9400 AD Assen.

Succes!

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen