Sportweekeinde: Diep respect voor Mirjam én Anky

Elke maandag bespreekt Marien wat hem opviel in het afgelopen sportweekeinde. Verwacht geen raceverslagen, maar wel een andere kijk op de actualiteit. Deze week: De dood van Edwin Straver. Ongefundeerde meningen, ze zijn er genoeg. Teveel zelfs… Hoe verschrikkelijk, ook als het om de dood van Edwin Straver gaat. Dat komt helaas niet eens als een verrassing en door er aandacht aan te geven maak je het waarschijnlijk alleen maar erger en daarom concentreren wij ons op de uitzonderingen. Want gelukkig is het niet allemaal plat en ondoordacht. De moeite Vrijdagavond besteedde Op1 aandacht aan het overlijden van Straver, samen ...
Elke maandag bespreekt Marien wat hem opviel in het afgelopen sportweekeinde. Verwacht geen raceverslagen, maar wel een andere kijk op de actualiteit. Deze week: De dood van Edwin Straver. Ongefundeerde meningen, ze zijn er genoeg. Teveel zelfs… Hoe verschrikkelijk, ook als het om de dood van Edwin Straver gaat. Dat komt helaas niet eens als een verrassing en door er aandacht aan te geven maak je het waarschijnlijk alleen maar erger en daarom concentreren wij ons op de uitzonderingen. Want gelukkig is het niet allemaal plat en ondoordacht. De moeite Vrijdagavond besteedde Op1 aandacht aan het overlijden van Straver, samen met Mirjam Pol. Ook Anky van Grunsven was te gast en werd gevraagd naar haar mening. Wat volgt is een zeer informatief gesprek, met geïnteresseerde vragen, terechte kritische opmerkingen en zelfs kort ruimte om te lachen. Vooral de rol van Van Grunsven is het noemen meer dan waard, want een Dakar-deelnemer die begrepen wordt in een praatprogramma is een unicum. We kunnen er van alles over tikken, maar kijk maar gewoon in dit geval. Het is echt meer dan de moeite.

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?