maandag 24 juni 2024

Sportweekeinde: Diep respect voor Mirjam én Anky

Elke maandag bespreekt Marien wat hem opviel in het afgelopen sportweekeinde. Verwacht geen raceverslagen, maar wel een andere kijk op de actualiteit. Deze week: De dood van Edwin Straver.

Ongefundeerde meningen, ze zijn er genoeg. Teveel zelfs… Hoe verschrikkelijk, ook als het om de dood van Edwin Straver gaat. Dat komt helaas niet eens als een verrassing en door er aandacht aan te geven maak je het waarschijnlijk alleen maar erger en daarom concentreren wij ons op de uitzonderingen. Want gelukkig is het niet allemaal plat en ondoordacht.

De moeite

Vrijdagavond besteedde Op1 aandacht aan het overlijden van Straver, samen met Mirjam Pol. Ook Anky van Grunsven was te gast en werd gevraagd naar haar mening. Wat volgt is een zeer informatief gesprek, met geïnteresseerde vragen, terechte kritische opmerkingen en zelfs kort ruimte om te lachen. Vooral de rol van Van Grunsven is het noemen meer dan waard, want een Dakar-deelnemer die begrepen wordt in een praatprogramma is een unicum.

We kunnen er van alles over tikken, maar kijk maar gewoon in dit geval. Het is echt meer dan de moeite.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment spelen motoren een grote rol in zijn leven en die rol is als hoofdredacteur alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen