Ook in 2021 geen Isle of Man TT door Covid-19

Afgelopen zomer ging de legendarische Isle of Man TT niet door vanwege Covid-19. Ook voor de 2021-editie is dat het geval. De regering van Man heeft de TT geannuleerd.

Gister, 30 november 2020, heeft de regering van Man de annulering van de 2021 TT races bevestigd. We moeten wachten tot 2022. Dan kunnen we van zaterdag 28 mei tot zaterdag 11 juni genieten van deze bijzondere races. Door de vroegtijdige annulering hebben fans en deelnemers duidelijkheid gekregen over de 2021 TT-races te geven. De regering heeft alle opties onderzocht, inclusief uitstel van juni naar augustus. Maar geen variant bood voldoende zekerheid.

Assen opening WorldSBK-seizoen 2021 mét Bo Bendsneyder!

Er bestaat wel een kans dat de Classic TT en de Manx GP, die van 21 augustus tot 3 september 2021 plaatsvinden – wel doorgaan. Daarin heeft de organisatie nog wel vertrouwen. De definitieve beslissing over deze races wordt in het voorjaar van 2021 genomen. Voor fans die al kosten hebben gemaakt (vluchten, veerboten of accommodaties) voor de TT 2021 zijn de organisatoren in onderhandeling met de veerboot- en luchtvaartmaatschappijen en de hotels. Er word onderzocht of de geldigheid van de tickets en reserveringen tot 2023 kunnen worden verlengd.

Video: MotorNL was in 2015 aanwezig bij de Isle of Man TT

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?