zaterdag 24 februari 2024

Ook Max Verstappen op de motor!

Vorige week stond heel het internet vol over de machine-wissel van Lewis Hamilton en Valentino Rossi. Waarbij het overigens niet helemaal goed ging

Maar wat blijkt? Ook ‘onze’ Max Verstappen zat onlangs op een motorfiets. Niet op een dikke MotoGP-machine, maar op een veel kleinere Honda CRF50F. En ook al niet op het circuit, maar in de Red Bull-fabriek in het Engelse Milton Keynes.

Of het wat uitmaakt? Het lijkt er haast op dat Max veel meer lol had dan zijn F1-concurrent Hamilton. Oordeel zelf!

Overigens zou Verstappen wat graag een keer met een RC213V van Honda rijden, maar dat mag helaas niet van zijn team. Veel te gevaarlijk, aldus Red Bull Racing… Jammer!

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen