maandag 27 mei 2024

Verdachte diefstal motorfiets snel gepakt

Hoewel het eigenlijk niet deze week gebeurde, hebben we – maandagmorgen heel vroeg – toch al onze droeftoeter van de week te pakken. Een diefstal van een motorfiets werd in Tilburg onlangs namelijk bijzonder snel opgelost nadat de dief in een politiecontrole reed en dus direct kon worden aangehouden.

Dat de bestuurder geen helm droeg, doet het droeftoeter-gehalte nog een flink stuk verhogen. Daarnaast zat er op de motorfiets geen kenteken en dat maakte een surveilleerde motoragent – voor zover nodig – nog alerter.

Lees ook: Waar worden de meeste motoren gestolen?

Mooi verhaal

De agent stelde direct een onderzoek in en kreeg een mooi verhaal te horen van de bestuurder, aldus politie.nl. Maar op precies datzelfde moment hoorde de agent via de portofoon dat er zojuist een motor was gestolen in de buurt. Dat bleek de motor te zijn waar de motoragent bij stond.

De bestuurder, een 19-jarige Tilburger, is direct aangehouden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen