Verdachte diefstal motorfiets snel gepakt

Hoewel het eigenlijk niet deze week gebeurde, hebben we – maandagmorgen heel vroeg – toch al onze droeftoeter van de week te pakken. Een diefstal van een motorfiets werd in Tilburg onlangs namelijk bijzonder snel opgelost nadat de dief in een politiecontrole reed en dus direct kon worden aangehouden.

Dat de bestuurder geen helm droeg, doet het droeftoeter-gehalte nog een flink stuk verhogen. Daarnaast zat er op de motorfiets geen kenteken en dat maakte een surveilleerde motoragent – voor zover nodig – nog alerter.

Lees ook: Waar worden de meeste motoren gestolen?

Mooi verhaal

De agent stelde direct een onderzoek in en kreeg een mooi verhaal te horen van de bestuurder, aldus politie.nl. Maar op precies datzelfde moment hoorde de agent via de portofoon dat er zojuist een motor was gestolen in de buurt. Dat bleek de motor te zijn waar de motoragent bij stond.

De bestuurder, een 19-jarige Tilburger, is direct aangehouden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?