vrijdag 1 december 2023

Verdachte diefstal motorfiets snel gepakt

Hoewel het eigenlijk niet deze week gebeurde, hebben we – maandagmorgen heel vroeg – toch al onze droeftoeter van de week te pakken. Een diefstal van een motorfiets werd in Tilburg onlangs namelijk bijzonder snel opgelost nadat de dief in een politiecontrole reed en dus direct kon worden aangehouden.

Dat de bestuurder geen helm droeg, doet het droeftoeter-gehalte nog een flink stuk verhogen. Daarnaast zat er op de motorfiets geen kenteken en dat maakte een surveilleerde motoragent – voor zover nodig – nog alerter.

Lees ook: Waar worden de meeste motoren gestolen?

Mooi verhaal

De agent stelde direct een onderzoek in en kreeg een mooi verhaal te horen van de bestuurder, aldus politie.nl. Maar op precies datzelfde moment hoorde de agent via de portofoon dat er zojuist een motor was gestolen in de buurt. Dat bleek de motor te zijn waar de motoragent bij stond.

De bestuurder, een 19-jarige Tilburger, is direct aangehouden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image