Ook nat tijdens Q1 Supersport

De WK Supersport rijders reden gisteren op een doorweekt Assen tijdens de eerste kwalificatie. Aan het einde van de eerste kwalificatie stormde Andrea Antonelli van het Goeleven Kawasaki Team naar de snelste tijd, die hij net voor de neus van ParkinGO MV Agusta Corse rijder Christian Iddon weg pakte. Het verschil tussen beide rijders is 0,085 seconden.

Mathew Scholtz bracht zijn Suriano Racing Team Suzuki naar de derde plaats, daarmee was hij sneller dan Kenan Sofuoglu, Michael van der Mark, die een valpartij had in bocht tien aan het begin van de kwalificatie, en Alex Baldolini. Een zevende kwalificatie tijd was weglegt voor Roberto Rolfo, een rijder die bekend staat voor zijn vaardigheden tijdens natte weeromstandigheden.  

Foto: 2Snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.