Ook Zeelen naar Superstock 600

Nog meer goed nieuws vanuit het EK Superstock 600-kampioenschap. Onze vrienden van Racesport.nl weten te melden dat Koen Zeelen komend jaar in de kleuren van het Benjan Racing Team op een Honda CBR600RR rijdt. Afgelopen twee jaar streed Zeelen in de Duitse Yamaha R6 Cup. Via deze klasse maakte eerder ook Coveña de overstap. Zeelen op Racesport.nl: “Ik wil Jan en Kees Breedveld van het Benjan Racing Team, alle sponsors, begeleiders en fans die dit mogelijk maken heel erg bedanken. Het is de volgende belangrijke stap in mijn carrière en ik zal me voor de volle 100 procent inzetten om het vertrouwen met klinkende resultaten terug te betalen.”

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?