13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ook Zeelen naar Superstock 600

Nog meer goed nieuws vanuit het EK Superstock 600-kampioenschap. Onze vrienden van Racesport.nl weten te melden dat Koen Zeelen komend jaar in de kleuren van het Benjan Racing Team op een Honda CBR600RR rijdt. Afgelopen twee jaar streed Zeelen in de Duitse Yamaha R6 Cup. Via deze klasse maakte eerder ook Coveña de overstap. Zeelen op Racesport.nl: “Ik wil Jan en Kees Breedveld van het Benjan Racing Team, alle sponsors, begeleiders en fans die dit mogelijk maken heel erg bedanken. Het is de volgende belangrijke stap in mijn carrière en ik zal me voor de volle 100 procent inzetten om het vertrouwen met klinkende resultaten terug te betalen.”

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen