vrijdag 1 december 2023

Opel Vivaro KTM Edition

De Nederlandse KTM-importeur heeft in samenwerking met Opel Leasing een speciale uitvoering van de Vivaro ontwikkeld, genaamd de KTM Edition. Deze bestelwagen kan gebruikt worden om met de motor naar wedstrijden en evenementen te rijden. Je kunt kiezen uit twee speciale designs voor de Vivaro.

Edgar Kleinbergen, directeur van KTM Nederland: “Wij zijn heel vaak op evenementen aanwezig om onze klanten te begeleiden en hebben gemerkt dat er veel behoefte was om het transport van de motor op een prettige wijze te regelen. Geen gesleur meer met een aanhangwagen, maar een comfortabele service van, waarin ook nog eens de outfit meegenomen kan worden en andere zaken als stoelen en een tafel.”

De Opel Vivaro in zwarte KTM-uitvoering is voorzien van een 2.0 CDTi-motor van 90 pk. In de speciale leaseconstructie zijn tal van voorzieningen opgenomen, zoals reparatie, onderhoud, rechtsbijstand en houderschapsbelasting. Het leasebedrag van 449 euro is gebaseerd op een kilometrage van jaarlijks 20.000 en een leasetermijn van 60 maanden.

De eerste Vivaro KTM Edition en staat in de showroom van Opel-dealer Lathouwers in Den Bosch. Meer informatie staat op www.opelleasing.nl/ktm.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image