Open Fries Kampioenschap Motorcross

Om een traditie uit 1949 voort te zetten, houdt MCO Prikkedam een Fries Kampioenschap Motorcross op zondag 18 augustus 2013. Deelname staat open voor iedereen, net zoals in 1949 en de daarop volgende jaren gebruikelijk was.

De volgende klassen zullen aan de start verschijnen:
– 50cc mini’s (verkorte baan)
– 65cc kleine wielen (verkorte baan)
– Bromfietsen (verkorte baan)
– 65cc grote wielen
– 85cc
– Dames klasse
– MX2-B
– MX1-B
– MX3
– Veteranen
– Quads
– Startbewijshouders (MX2-A en MX1-A)

Voor de startbewijshouders is een aparte klasse geïntroduceerd. Deelnemers dienen zich zondag 18 augustus te melden bij de inschrijftafel tussen 8.00 en 09.15 uur. Inschrijven kost 15 euro. Precies om 9.30 uur starten de trainingen.

Meer informatie: www.prikkedam.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.