Pol Espargaró in beeld: Sandstorm

Bij het horen van de eerste tonen van dit nummer van Darude gaat bij elke crossliefhebber de gedachte automatisch naar die waanzinnige laatste seconden, voordat het starthek valt. Je hoort als het ware zelfs het machtige geluid van een motorcross-start. Nooit was er een mooiere starttune en nooit komt er meer een betere. De MotoGP kent helaas niet zoiets, maar bij het zien van deze beelden van Pol Espargaró op Losail lijkt ons het nummer ‘Sandstorm’ meer dan prima te passen. Of hij zijn gloednieuwe Honda RC213V direct ingewisseld heeft voor de Honda CRF450RW van Tim Gajser of ...
Bij het horen van de eerste tonen van dit nummer van Darude gaat bij elke crossliefhebber de gedachte automatisch naar die waanzinnige laatste seconden, voordat het starthek valt. Je hoort als het ware zelfs het machtige geluid van een motorcross-start. Nooit was er een mooiere starttune en nooit komt er meer een betere. De MotoGP kent helaas niet zoiets, maar bij het zien van deze beelden van Pol Espargaró op Losail lijkt ons het nummer ‘Sandstorm’ meer dan prima te passen. Of hij zijn gloednieuwe Honda RC213V direct ingewisseld heeft voor de Honda CRF450RW van Tim Gajser of zelfs de CRF450 Rally van Kevin Benavides? Racen in de woestijn, het blijft lastig en als je heel eerlijk bent, blijft het natuurlijk vragen om problemen als deze…

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je hier inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?