13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Polen naar Bikers’ Classics

Goed nieuws over de Bikers’ Classics op Francorchamps. De organisatie heeft Doug Polen gecontracteerd. De Amerikaan legde in 1991 en 1992 het complete WK Superbike-veld zijn wil op. Vanwege de speciale aandacht die de beginjaren van het WK Superbike-kampioenschap tijdens deze editie van de Bikers’ Classics krijgen, is Polen een meer dan welkome aanvulling op het ‘classic racing’-evenement.

Twintig jaar na zijn WK Superbike-zege in Francorchamps is Polen met een Ducati 888 dit weekend een van de grote namen tijdens de Bikers’ Classics. Met ook zijn voormalige concurrenten Raymond Roche, Fabrizio Pirovano, Stéphane Mertens, de eerste Britse Superbike-racewinnaar Terry Rymer en verder Freddie Spencer en Steve Baker op de deelnemerslijst heeft de jubileumeditie van de Bikers’ Classics veel in zich.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen