Polen naar Bikers’ Classics

Goed nieuws over de Bikers’ Classics op Francorchamps. De organisatie heeft Doug Polen gecontracteerd. De Amerikaan legde in 1991 en 1992 het complete WK Superbike-veld zijn wil op. Vanwege de speciale aandacht die de beginjaren van het WK Superbike-kampioenschap tijdens deze editie van de Bikers’ Classics krijgen, is Polen een meer dan welkome aanvulling op het ‘classic racing’-evenement.

Twintig jaar na zijn WK Superbike-zege in Francorchamps is Polen met een Ducati 888 dit weekend een van de grote namen tijdens de Bikers’ Classics. Met ook zijn voormalige concurrenten Raymond Roche, Fabrizio Pirovano, Stéphane Mertens, de eerste Britse Superbike-racewinnaar Terry Rymer en verder Freddie Spencer en Steve Baker op de deelnemerslijst heeft de jubileumeditie van de Bikers’ Classics veel in zich.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?