Presentatie Desmosedici GP12 op internet

Tijdens Wrooom 2012 werden de honneurs nog waargenomen door de 1199 Panigale maar inmiddels is de Desmosedici GP12 af en dus kan ‘ie gepresenteerd worden. Maandag 19 maart om 13.00 uur is dat moment aangebroken en wordt het doek van de GP12 afgehaald. Jij kunt dit live volgen via de TIM Official Facebook Page.

Zoals gebruikelijk zullen de coureurs, in dit geval Valentino Rossi en Nicky Hayden, en een aantal technici iets vertellen over de nieuwe Ducati. Maar let op, verwacht hier niet te veel van. Aan de andere kant, een echt slechte tijdsbesteding is het niet zo op een verloren maandagmiddag. Bovendien is het allemaal gratis te volgen en dat is bij de MotoGP bijzonder.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?