Win kaarten voor de MOTORbeurs Utrecht

Wij kunnen niet wachten tot de MOTORbeurs 2013 begint. Van grote dealers tot motorhandelaren, van reisorganisaties tot motorclubs, alles op het gebied van motorrijder is te vinden tijdens de MOTORbeurs. Bovendien tonen bijna alle importeurs hun nieuwe modellen en dan hebben we het nog niet eens over alle aanbiedingen.

Daarnaast staan er diverse activiteiten op het programma. Voor diegenen die het motorgevoel voor het eerst willen proberen, is er zelfs een opstapmogelijkheid. De beste plek om je motorseizoen 2013 te starten is dus MOTORbeurs Utrecht. Meer informatie staat op www.motorbeursutrecht.nl.

Wil jij gratis naar de MOTORbeurs? Vul dan onderstaand formulier in. Wij mogen in totaal 5 x 2 kaarten weggeven. Succes!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?