maandag 15 april 2024

Win kaarten voor de MOTORbeurs Utrecht

Wij kunnen niet wachten tot de MOTORbeurs 2013 begint. Van grote dealers tot motorhandelaren, van reisorganisaties tot motorclubs, alles op het gebied van motorrijder is te vinden tijdens de MOTORbeurs. Bovendien tonen bijna alle importeurs hun nieuwe modellen en dan hebben we het nog niet eens over alle aanbiedingen.

Daarnaast staan er diverse activiteiten op het programma. Voor diegenen die het motorgevoel voor het eerst willen proberen, is er zelfs een opstapmogelijkheid. De beste plek om je motorseizoen 2013 te starten is dus MOTORbeurs Utrecht. Meer informatie staat op www.motorbeursutrecht.nl.

Wil jij gratis naar de MOTORbeurs? Vul dan onderstaand formulier in. Wij mogen in totaal 5 x 2 kaarten weggeven. Succes!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen