Programma Gamma Racing Day

De Rizla Racing Day bestaat niet meer. Lang leve de Gamma Racing Day, want onder die naam gaat het gecombineerde kart-, motor- en autoracespekatekl verder. Op zondag 7 augustus wordt dit gratis toegankelijke racefeest weer gehouden op het TT Circuit Assen.

Liefhebbers van motorracen moeten er al vroeg bij zijn, want de motorcoureurs staan 's morgens tegen elkaar in het strijdperk. Het programma, met onder andere een race op electrische motorfietsen, ziet erals volgt uit:

10.15 uur International Superkarts Series

10.55 uur Talent Cup 600

11.35 uur Dutch Supersport

12.15 uur Dutch Superbike

12.55 uur ONK Zijspannen

13.35 uur TTXGP eGrand Prix

Pauze en demonstraties

15.05 uur Dutch Supercar Challenge SS2 en SP

16.15 uur International Superkarts Series

17.00 uur Dutch Supercar Challenge GT en SS1

18.05 uur BMW Mustang Challenge

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.