Programma Vriendendag bekend

Vanaf 09:00 melden bij Welcome Centre voor afhalen van toegangskaart (let op: na 10.30 uur worden géén entreekaarten meer uitgereikt)

10:00 Ontvangst met koffie in het Media Centre

10:30 Welkom door Pieter Hofstra, voorzitter Vrienden TT, en dagvoorzitter Evert ten Napel

10:45 Presentaties door en interviews met Peter Oosterbaan (circuitdirecteur), Leo Fransen (Innovam en TT Institute), Gerard Lenstra (NOM) en Bert van der Zweerde (autocoureur)

12:15 Interviews met Rutger Belt (Ten Kate Racing), Roelof Waninge (RW Racing), Egbert Streuer (wereldkampioen zijspan), Jasper Iwema (Moto 3-coureur) en Casper Ferwerda (hoofdredacteur MotoPaddock.nl)

12:45 Verloting van Pioneer-prijzen en veiling van unieke items t.g.v. Riders for Health o.l.v. Diederick de Vries.

13:00 Huishoudelijke mededelingen door Jaap Timmer

13:15 Pauze

13:30: Tour over het TT Circuit per bus (tot uiterlijk 14:15)

14:30: Keuze uit diverse activiteiten:
– Bezoek aan motorraceteam
– Bezoek aan autoraceteam
– Rondleiding door gebouwen TT Circuit
– Fotoshoot op het officiële podium
– Demonstraties op de Junior Track

16:00: Einde Vriendendag

Kijk voor het volledige en definitieve programma later deze week op www.vriendentt.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.