zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Repsol dumpt Vinales

Het verliezen van een sponsor in deze economische tijden is altijd zwaar, het doet dan des te meer pijn als het gaat om een grote naam zoals Repsol.

Maverick Viñales en het Avintia Blusens Moto3 team rijden op dit moment rond met Repsol, volgend jaar zal dat anders zijn. Na alweer een jaar heeft Repsol besloten om te stoppen met de sponsorovereenkomst, zo meldt de website Motocuatro.com. Repsol wil meer gaan investeren in het Emilio Alzamora Moto3 team dat in 2013 gaat rijden met de coureurs Alex Rins en Alex Marquez, het kleine broertje van Marc Marquez.
 
Op dit moment is nog niet bekend of Alzamora verder gaat met zijn Moto2 team, nu Marc Marquez de switch heeft gemaakt naar het Honda Repsol MotoGP team.
 
Bron: Motocuatro.com
Foto: 2Snap

 
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen