Repsol dumpt Vinales

Het verliezen van een sponsor in deze economische tijden is altijd zwaar, het doet dan des te meer pijn als het gaat om een grote naam zoals Repsol.

Maverick Viñales en het Avintia Blusens Moto3 team rijden op dit moment rond met Repsol, volgend jaar zal dat anders zijn. Na alweer een jaar heeft Repsol besloten om te stoppen met de sponsorovereenkomst, zo meldt de website Motocuatro.com. Repsol wil meer gaan investeren in het Emilio Alzamora Moto3 team dat in 2013 gaat rijden met de coureurs Alex Rins en Alex Marquez, het kleine broertje van Marc Marquez.
 
Op dit moment is nog niet bekend of Alzamora verder gaat met zijn Moto2 team, nu Marc Marquez de switch heeft gemaakt naar het Honda Repsol MotoGP team.
 
Bron: Motocuatro.com
Foto: 2Snap

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.