Film > BSB-uitzending gemist

Voor de derde maal in zijn carrière is Shane Bryne Kampioen British Superbike, met winst van alle drie de wedstrijden op Brands Hatch in het laatste weekend van het kampioenschap. Het kampioenschap werd gepakt met 28 punten voorsprong op Josh Brookes. Shane begon het weekend met een voorsprong van negen op Josh Brookes. Geniet mee van de samenvattingen.

Eindstand van het British Superbike kampioenschap:
1: Shane Byrne (Rapid Solicitors Kawasaki) 683
2: Josh Brookes (Tyco Suzuki) 655
3: Tommy Hill (Swan Yamaha) 612
4: Alex Lowes (Team WFR Honda) 584
5: Michael Laverty (Samsung Honda) 581
6: Tommy Bridewell (Supersonic BMW) 577
 
Race 1 Superbike

Race 2 Superbike

Race 3 Superbike

Foto: 2Snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.