Repsol Honda veroorzaakt cyberoorlog

Het officiële Repsol Honda Team Twitter-account heeft een rel veroorzaakt na een vergelijking tussen de resultaten van Casey Stoner en Valentino Rossi sinds 2006. Bij de hieronder geplaatste afbeelding twitterde Repsol ‘de statistieken zeggen alles’.

Fans reageerden furieus en zelfs Rossi liet via Twitter van zich horen. “Erg gemakkelijk om de statistieken sinds 2006 te vergelijken. Toen had ik al vijf titels en 53 MotoGP-races gewonnen”, aldus de Italiaan. Honda probeerde de schade overigens nog te beperken door de afbeelding weg te halen maar dat bleek te laat gedaan te zijn. Zelfs de excuses werden maar met moeite aanvaard.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?