Rijden op de Paricutín Volcano – Avondklok-film #89

Wanneer een lokale gids zegt dat het onmogelijk is om omhoog te rijden op een vulkaan, haakt ieder weldenkend mens direct af. Beter niet doen, voor we ons echt pijn gaan doen. Voor Didier Goirand en Red Bull werkt onmogelijk echter als een rode lap op een stier. En dat levert misschien wel de mooiste beelden ooit op!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?