Rookie 93 Marc Marquez – Avondklok-film #19

Of hij er bij de eerste MotoGP-race van 2021 bij is, weet niemand. Wat we wel weten is dat onderstaande documentaire over Marc Marquez meer dan de moeite waard is. Want fan of niet, hij is en blijft een fenomeen op twee wielen!

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video. Deze keer: Rookie 93 Marc Marquez

Klik op de afbeelding om de video te starten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?