Rosell eerste vrouwelijke Moto2-coureur

Elena Rosell vervangt tijdens de Dutch TT de zwaar geblesseerde Julian Simon. Hiermee is ze na Katja Poensgen de eerste vrouw die het weer in de GP’s gaat proberen. Daarnaast is Rosell de eerste dame ooit in de Moto2.

Normaal gesproken rijdt Rosell in het Spaanse CEV Buckler (ja, dat bier…) Stock Extreme kampioenschap met een Kawasaki. Op dit moment staat ze elfde met 15 punten. Gezien de sterkte van dit kampioenschap wordt het in ieder geval geen gemakkelijk weekend voor haar.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.