Sachsenring toch op de kalender

De Sachsenring is gelukkig gered voor de motorsport! Het speciale Duitse racecircuit is ook volgend jaar gastheer van de Grote Prijs van Duitsland in het wereldkampioenschap wegrace, meldde de Duitse bond ADAC.

Op de kalender van 2012 was de Sachsenring aanvankelijk afgevoerd, omdat het circuit de hoge kosten niet meer kon verantwoorden. Met ruim tweehonderdduizend bezoekers is het een van de best bezocht Grands Prix in het WK wegrace. Een reddingsplan is afkomstig van regionale en lokale besturen.

Bron en foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.