Schwantz gaat weer racen!

We kunnen het nog niet helemaal geloven, maar Kevin Schwantz zou weer een race gaan rijden, en wel de acht uren van Suzuka. De Amerikaan staat als derde coureur genoteerd voor Team Kagayama. De naam verraadt al dat een van de andere twee coureurs Yukio Kagayama is. De tweede man is ook al even verrassend, want dat blijkt niemand minder dan Noriyuki Haga te zijn. Een gaaf team dus, dat met een Suzuki GSX-R1000 aan de start zal verschijnen. En misschien zelfs wel hoge ogen kan gooien tijdens deze belangrijke endurance-race, want het lijkt ons wel een explosieve combinatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?