dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Sepang bekijkt veiligheid na dood Simoncelli

De organisatoren van de Grand Prix van Maleisië gaan de komende dagen uitgebreid onderzoek verrichten naar de veiligheid van het Sepang International Circuit. Vorig week kwam Marco Simoncelli om het leven door een crash tijdens de MotoGP-race.

“We gaan de veiligheid van het circuit vanuit alle hoeken opnieuw bekijken”, aldus voorzitter Mokhzani Mahathir van het Maleisische circuit. Mahathir benadrukte dat Sepang een veilig circuit is. “Deze baan is ontworpen naar de hoogste veiligheidsvoorschriften. Het gaat hier om een triest en ongelukkig race-ongeluk.”

Toch wil Mahathir honderd procent zekerheid hebben en heeft daarom voor dit onderzoek gekozen. Zonder meer lovenswaardig.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen