Sidecar Experience 2012

Omdat de zijspanklasse in Nederland dringend nieuwe coureurs nodig heeft, start de Dutch Sidecar Racing Association (DSRA) deze winter met de Sidecar Experience 2012. De DSRA wil met dit initiatief de hoge instapdrempel om te starten met zijspanrace verlagen.

Het best functionerende team tijdens de Sidecar Experience krijgt de mogelijkheid om aansluitend één seizoen met een door de DSRA aangeschafte zijspan deel te nemen aan het ONK. Voorwaarde is wel dat het winnende team voorafgaand aan het seizoen moet beschikken over voldoende budget om alle ONK-wedstrijden te rijden want de DSRA kan natuurlijk niet alle kosten op zich nemen. Voor de daarop volgende seizoenen wordt er wederom naar nieuwe teams gezocht, zodat er ieder jaar minimaal één nieuw span start met racen.

Om dit bijzondere project mogelijk te maken verkoopt de DSRA vijftien sponsoraandelen van ieder 1000 euro. Gedurende een periode van drie jaar krijgt de sponsor een twintigste deel van de stroomlijn om hierop reclame-uitingen te plaatsen. Als sponsor van de DSRA Sidecar Experience is het ookmogelijk om een vermelding/link op de DSRA site te krijgen en als VIP aanwezig te zijn bij de afsluitende wedstrijd van het seizoen.

Alle verder info staat op www.dsra.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.