Steun Against Cancer en maak kans op prijzen

Ook dit jaar is Bach weer uitgenodigd als motorcoureur om met kinderen achterop te rijden tijdens de circuitdag van Against Cancer, voorheen Racen tegen Kanker, op woensdag 10 juli. Dat is natuurlijk mooi, maar niet zo belangrijk. Wel belangrijk is dat je een donatie kan storten op iedere coureur. In samenwerking met Trackdays4all en Sporttravel heeft Bach namelijk een bijzondere actie verzonnen.

Voor iedere 20 euro die je doneert, maak je kans op een gratis circuittraining op dinsdag 3 september in Assen. Sporttravel heeft een mooie reis beschikbaar gesteld naar het WK Superbike op de Nurburgring in het weekend van 1 september. Inclusief verblijf in hotel en inclusief een exclusieve paddockpas.

Als je 20 euro stort, speel je eenmaal mee, bij 40 euro tweemaal, enzovoorts. De prijzen zijn overdraagbaar, maar worden niet in geld uitgekeerd. Tijdens de circuitdag van Against Cancer wordt de prijswinnaar bekend gemaakt door een van de aanwezige BN-ers.

Surf naar www.bach.lamboo.com voor meer informatie en de mogelijkheid om te doneren.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.