Stoner 27 – Avondklok-film #11

Stel je voor dat Casey Stoner in 2012 niet zo plotseling gestopt was. Had hij dan wel het antwoord op een fitte Marc Marquez? Het is een verschrikkelijk kansloze vraag natuurlijk, maar toch eentje die je regelmatig stelt als je deze documentaire ziet over de tweevoudig wereldkampioen in de MotoGP.

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video. Deze keer: Stoner 27

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?