zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Stoner hoopt op rentree in Japan

Goed nieuws! Casey Stoner verwacht half oktober terug te keren in de MotoGP tijdens de Grand Prix van Japan. Dat zei de wereldkampioen uit Australië woensdag in plaatselijke media, aldus het ANP. Stoner is herstellende van een enkeloperatie, die hem de afgelopen twee races aan de kant hield.

“De operatie is geweldig goed gedaan en het genezingsproces gaat sneller dan gedacht, maar ik moet wel volledig hersteld zijn voordat ik op de motor stap.” Stoner is bezig aan zijn laatste seizoen in de koningsklasse. Hij hoopt op een rentree in Japan, maar is er zeker van dat hij eind oktober van de partij is in zijn thuisrace op Phillip Island. “Al moeten ze me met duck-tape vastplakken aan de motor, dan ben ik er bij. Hoewel het moeilijk zal worden om voor de zesde keer op rij te winnen.”

Foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen