Stoner hoopt op rentree in Japan

Goed nieuws! Casey Stoner verwacht half oktober terug te keren in de MotoGP tijdens de Grand Prix van Japan. Dat zei de wereldkampioen uit Australië woensdag in plaatselijke media, aldus het ANP. Stoner is herstellende van een enkeloperatie, die hem de afgelopen twee races aan de kant hield.

“De operatie is geweldig goed gedaan en het genezingsproces gaat sneller dan gedacht, maar ik moet wel volledig hersteld zijn voordat ik op de motor stap.” Stoner is bezig aan zijn laatste seizoen in de koningsklasse. Hij hoopt op een rentree in Japan, maar is er zeker van dat hij eind oktober van de partij is in zijn thuisrace op Phillip Island. “Al moeten ze me met duck-tape vastplakken aan de motor, dan ben ik er bij. Hoewel het moeilijk zal worden om voor de zesde keer op rij te winnen.”

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?