Film > 345 op stroom

Nog steeds niet overtuigd van elektrisch rijden? Wat dacht je dan hiervan! Onlangs werd het team van Lightning Motorcycles de eerste die de magische 200 mijl per uur doorbrak met een elektrische motorfiets. Uiteraard op de zoutvlaktes van Bonneville.

Om zijn prestatie te onderstrepen zie je hier rijder PaulThede maar liefst 216 mijl, oftewel, 345 ouderwetse kilometers per uur, halen. Oh, en dan nog iets, die hele rit heeft ze welgeteld 18 cent aan stroom gekost.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.