Toch kleiner MotoGP-startveld

Tijdens de kwalificatie van gisteren op het TT Circuit kwam Loris Capirossi zwaar ten val bij het uitkomen van de Ruskenhoek. Hoewel het er niet goed uitzag voor de Italiaan bleek dat volgens de medische dienst op het circuit wel mee te vallen. Capirossi zou gewoon kunnen rijden. Verder onderzoek in het ziekenhuis wees echter uit dat een ontwrichte schouder en een ribblessure hem aan de kant houden.

Extra zuur voor Capirossi is dat volgende week zijn thuisrace op het programma staat. De kans dat hij daar aan de start verschijnt is uitermate klein maar gezien het wonderlijke herstel van bijvoorbeeld Colin Edwards mag niets uitgesloten worden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?