vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Toch kleiner MotoGP-startveld

Tijdens de kwalificatie van gisteren op het TT Circuit kwam Loris Capirossi zwaar ten val bij het uitkomen van de Ruskenhoek. Hoewel het er niet goed uitzag voor de Italiaan bleek dat volgens de medische dienst op het circuit wel mee te vallen. Capirossi zou gewoon kunnen rijden. Verder onderzoek in het ziekenhuis wees echter uit dat een ontwrichte schouder en een ribblessure hem aan de kant houden.

Extra zuur voor Capirossi is dat volgende week zijn thuisrace op het programma staat. De kans dat hij daar aan de start verschijnt is uitermate klein maar gezien het wonderlijke herstel van bijvoorbeeld Colin Edwards mag niets uitgesloten worden.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen