maandag 11 december 2023

Rustige TT-nacht in Assen

De feesten in aanloop naar de TT in Assen zijn volgens de politie rustig verlopen. Bij verschillende vechtpartijen zijn 30 mensen opgepakt. De politie arresteerde voornamelijk mensen wegens geweldpleging, mishandeling, rijden onder invloed en vernielingen. De hoogste boete die werd uitgedeeld was 850 euro.

Er waren 55.000 mensen op de TT-nacht afgekomen, zo’n 15.000 meer dan vorig jaar. De politie waarschuwde eerder deze week voor dieven die tenten van TT-gangers opensneden. Uit twaalf tenten werden geld, gsm’s en navigatie-apparatuur gestolen.

Na een sms-alert aan campingeigenaren om op te letten, hielden de diefstallen op. De politie zoekt nog naar de daders. Agenten zijn ook nog op zoek naar een scooterrijder die een verkeersregelaar omverreed. De man raakte lichtgewond.

Op alle wegen van en naar Assen worden vandaag extra politiecontroles gehouden. Na afloop van de races wordt vooral gelet op rijgedrag, te hard rijden en alcoholgebruik. Maar dat mag geen nieuws meer zijn…

Bron en foto: ANP
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen