woensdag 19 juni 2024

Triumph onthult het nieuwe crossmotor-blok

Het YouTube-kanaal van Triumph Motorcycles heeft de tweede aflevering van de videoserie uitgebracht die ons meeneemt om het langverwachte crossmotor-model van 2024 te bekijken.

Ongeveer twee weken na de eerste aflevering, waarin het gloednieuwe frame werd getoond, hebben de ingenieurs van Triumph nu het nieuwe blok onthuld.

Is er een KTM 1390 op komst?

Ambassadeur Ricky Carmichael hierover: ‘Deze motor heeft zijn eigen identiteit en ik denk dat een van de beste eigenschappen de manier is waarop hij is ontworpen en ontwikkeld. Dat maakt het mogelijk om er zonder enige problemen mee te rijden voor meer en minder ervaren rijders. De motor is licht en compact en de vermogensafgifte is erg goed voor alle soorten rijders.’

In de video prijzen ook Bobby Hewitt, Dave Arnold, Ivan Tedesco en Stephen ‘Scuba’ Westfall de technische kwaliteiten van de motor. Helaas worden de technische specs van de motor niet besproken. Meer updates zullen ongetwijfeld volgen, aangezien het beoogde crosspubliek, en laten we eerlijk zijn, wij ook, enthousiast zijn.

De volgende aflevering van de Vision to Reality-serie zal op 5 september zijn.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen