TT Circuit Assen Pubquiz

Normaal gesproken hadden we ons op dit moment klaargemaakt voor de eerste trainingsdag van het WorldSBK Assen 2020. Maar ja, normaal gesproken… Gelukkig komt het TT Circuit met iets anders leuks. Oké, het kan geen WorldSBK-weekenden vervangen, maar de Pubquiz komt toch een heel eind.

Komende zondag (19 april) om 13:00 uur is het zover en begint een toffe online quiz met vragen over de MotoGP, WK Superbike en het TT Circuit Assen. De quiz duurt ongeveer drie kwartier. De winnaar mag zich dé TT-fan van 2020 noemen en wint bovendien twee VIP-kaarten voor het WK Superbike Assen op zondag 23 augustus 2020.

Vooraf aanmelden is verplicht en kan via www.ttpubquiz.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?