Virtueel naar het Ducati-, BMW- en Harley-Davidson-museum

Reizen door Europa zit er even niet in en de USA zijn al helemaal uit de boze. In deze coronatijden zijn we aangewezen op digitaal communiceren, virtuele sportwedstrijden en boodschappen doen. En dankzij Google Maps kunnen we toch ook een beetje reizen.

Net echt: Ducati-museum in Bologna

Zoals je weet probeert Google Maps de hele wereld te vangen in Street View. Handig als je de omgeving wilt verkennen, als je het plan hebt om er eerdaags heen te gaan. Op deze manier kun je dus ook musea bezoeken. Van Ducati, BMW en Harley-Davidson.

Naar het Ducati-museum
Naar het Harley-Davidson-museum
Naar het BMW-museum

Street View laat je virtueel door het Ducati en Harley-Davidson-museum wandelen. Hoe? Open Google Maps in je browser, zoek naar een van de musea, grijp het Street View-poppetje rechtsonder met je muis en laat ‘m ergens in het museum vallen. Met behulp van pijltjes kun je dan vrij door het museum wandelen.  Het BMW-museum in München laat je alleen speciale points of interest zien, maar die zijn het beslist waard om te bekijken.

BMW laat je rond de poi kijken.

Dus terwijl je op je bank zit te vervelen en denkt aan alle geweldige plekken die je gaat bezoeken op je volgende motorreis, waarom dan niet eerst een virtuele tour door een museum. Hoef je die niet meer te bezoeken als je er straks langskomt in de echte wereld.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?