zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

TT Institute komt er toch

Eigenlijk had het TT Institute, een opleiding motortechniek van het Drenthe College, in 2010 moeten beginnen. Maar een projectontwikkelaar van een nog te realiseren hotel, vlakbij het aanstaande TT Institute, gooide bijna roet in het eten. Hij vreesde voor overlast aldus RTV Drenthe. Volgens de Raad van State is dat echter niet aan te tonen en dus staat niets de komst van het TT Institute meer in de weg.

RTV Drenthe meldt dat nu over een jaar de opleiding op het TT Circuit alsnog van start kan gaan. Of dat ook echt haalbaar is, moeten de komende maanden uitwijzen. In 2009 stelde de gemeente Assen in ieder geval 150.000 euro beschikbaar. Later meer over deze opleiding die zich zeer waarschijnlijk ook op de racerij gaat richten.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen