TT Institute komt er toch

Eigenlijk had het TT Institute, een opleiding motortechniek van het Drenthe College, in 2010 moeten beginnen. Maar een projectontwikkelaar van een nog te realiseren hotel, vlakbij het aanstaande TT Institute, gooide bijna roet in het eten. Hij vreesde voor overlast aldus RTV Drenthe. Volgens de Raad van State is dat echter niet aan te tonen en dus staat niets de komst van het TT Institute meer in de weg.

RTV Drenthe meldt dat nu over een jaar de opleiding op het TT Circuit alsnog van start kan gaan. Of dat ook echt haalbaar is, moeten de komende maanden uitwijzen. In 2009 stelde de gemeente Assen in ieder geval 150.000 euro beschikbaar. Later meer over deze opleiding die zich zeer waarschijnlijk ook op de racerij gaat richten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.