Tweede Kids on Tracks online veiling UPDATE

UPDATE 28-8-2011
Afgelopen week heeft de trekking van de tweede editie van De Grote Motorsport Loterij plaatsgevonden. De uitslag van deze spannende trekking is terug te vinden via de website www.dgml.nl. Had jij een lot? Kijk dan heel snel of jij misschien wel de jackpot van liefst 25.000 euro gewonnen hebt. Al is een vliegreis met vol arrangement naar de MotoGP op Valencia ook niet echt verkeerd natuurlijk.

BERICHT 24-8-2011
Sinds een paar uur is de tweede Kids on Tracks online veiling van start gegaan. De veiling is te bereiken via de ‘auction’ button op de website www.dgml.nl. Evenals vorig jaar bevat de collectie vele unieke memorabilia, beschikbaar gesteld en gesigneerd door topcoureurs uit binnen- en buitenland.

De opbrengst van deze spectaculaire veiling komt ten goede aan het Kids on Tracks project. En wordt gebruikt om de drie jeugdcups, NSF100 Jeugd Championship, Honda Moriwaki GP3 Junior Cup en de Talent Cup 600, financieel te ondersteunen en de motorsport in Nederland naar een hoger plan te tillen.

Er is tijdens de Kids on Tracks veiling een aantal zeer bijzondere items opgenomen. Deze authentieke items zijn in geen enkele winkel te koop en gesigneerd door de grootste sterren in de internationale wegracesport! De veiling duurt tot vrijdag 9 september 2011, 21.00 uur.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.