vrijdag 19 april 2024

Bremen Classic Motorshow 2013

Een beetje slecht nieuws. De Bremen Classic Motorshow richt zich dit jaar op de autosport uit de jaren zeventig en tachtig. Maarrrr, er is ook genoeg voor ons motorrijders te zien dus dat mag geen reden zijn om niet te gaan. Op het evenement worden namelijk meer dan 600 exposanten uit negen landen verwacht.

Ook de liefhebbers die op zoek zijn naar onderdelen vinden een groot aanbod. En speciaal voor diegenen die geen geld willen uitgeven aan auto of motor; jullie kunnen wel gewoon lekker genieten van alles wat de show te bieden heeft, inclusief een thematentoonstelling waar het zich handelt om race- en recordmachines.

Daar is onder andere een Husqvarna uit 1935 te zien. De organisatoren van het Veteranen Fahrzeug Verband zullen een watergekoelde DKW uit 1925 tonen en een Megola uit de jaren twintig. De laatste geldt met de uit de vliegtuigindustrie afkomstige stermotor in het voorwiel als een van de meest eigenaardige constructies uit de Duitse motorindustrie.

De Messehallen zijn van 1 tot en met 3 februari 2013 vanaf 9 tot 18 uur geopend. Een dagkaart kost 15 euro. Meer informatie via www.classicmotorshow.de.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen