Bremen Classic Motorshow 2013

Een beetje slecht nieuws. De Bremen Classic Motorshow richt zich dit jaar op de autosport uit de jaren zeventig en tachtig. Maarrrr, er is ook genoeg voor ons motorrijders te zien dus dat mag geen reden zijn om niet te gaan. Op het evenement worden namelijk meer dan 600 exposanten uit negen landen verwacht.

Ook de liefhebbers die op zoek zijn naar onderdelen vinden een groot aanbod. En speciaal voor diegenen die geen geld willen uitgeven aan auto of motor; jullie kunnen wel gewoon lekker genieten van alles wat de show te bieden heeft, inclusief een thematentoonstelling waar het zich handelt om race- en recordmachines.

Daar is onder andere een Husqvarna uit 1935 te zien. De organisatoren van het Veteranen Fahrzeug Verband zullen een watergekoelde DKW uit 1925 tonen en een Megola uit de jaren twintig. De laatste geldt met de uit de vliegtuigindustrie afkomstige stermotor in het voorwiel als een van de meest eigenaardige constructies uit de Duitse motorindustrie.

De Messehallen zijn van 1 tot en met 3 februari 2013 vanaf 9 tot 18 uur geopend. Een dagkaart kost 15 euro. Meer informatie via www.classicmotorshow.de.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.