Update> GP van Japan

De FIM en Dorna Sports hebben het officiële rapport ontvangen betreffende de MotoGP in Motegi, Japan. De onafhankelijke onderzoeksorganisatie ARPA heeft akkoord gegeven om de GP, die op 2 oktober staat gepland, door te laten gaan.

Als er in de tussentijd geen ernstige gebeurtenissen volgen, gaan de mannen van de Koningsklasse op 2 oktober het tegen elkaar opnemen in Motegi.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.