13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

BMW touringpakket

Het pakket 'touring' voor de F800ST wordt uitgebreid met ABS, zodat je nog veiliger kunt remmen. Het pakket bestond al uit een kofferdrager, sportkoffers met dezelfde sloten als de motor, handvatverwarming en een boordcomputer. Met al deze extra's blijft er niets te wensen over op het gebied van comfort en veiligheid. Dus dat wordt optimaal genieten van je lange motorreis!

Dit alles krijg je voor de prijs van 1000 euro en dat is 40% goedkoper dan als je alle onderdelen apart koopt. Dat is toch mooi meegenomen!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen