BMW touringpakket

Het pakket 'touring' voor de F800ST wordt uitgebreid met ABS, zodat je nog veiliger kunt remmen. Het pakket bestond al uit een kofferdrager, sportkoffers met dezelfde sloten als de motor, handvatverwarming en een boordcomputer. Met al deze extra's blijft er niets te wensen over op het gebied van comfort en veiligheid. Dus dat wordt optimaal genieten van je lange motorreis!

Dit alles krijg je voor de prijs van 1000 euro en dat is 40% goedkoper dan als je alle onderdelen apart koopt. Dat is toch mooi meegenomen!

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.