zaterdag 10 juni 2023

Valentino Rossi krijgt eigen attractiepark: Yellow Park Tavullia

In de thuisstad van Valentino Rossi, Tavullia, is men druk bezig met een gloednieuwe attractie voor de fans van de 42-jarige negenvoudig MotoGP kampioen. In augustus moet ‘Yellow Park Tavullia’ haar deuren openen.

Dichtbij het hoofdkwartier van de Valentino Rossi-fanclub in Tavullia wordt het attractiepark “Yellow Park” gebouwd, volledig gewijd aan “The Doctor” en zijn mooie momenten en successen.

De bouw was oorspronkelijk gepland voor 2020 om de vijfentwintigste verjaardag van de officiële fanclub te vieren, maar omwille van Covid-19 is de bouw met een jaar uitgesteld.

Valentino Rossi en Assen; een kwart eeuw geschiedenis in beeld

“Het Yellow Park in Tavullia is bijna klaar! Snel kondigen we de openingsdag aan,” schrijft de officiële fanclub van Rossi via social media.

Het lijkt bijna zeker dat het park in augustus zijn deuren zal openen. Officiële merchandise met het “Yellow Park” embleem wordt door VR46 al aangeboden in de online webshop.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image