Van der Mark blijft bij Pata Honda!

Bijzonder, bijzonder goed nieuws komt zojuist binnen in de redactiemailbox. Michael van der Mark rijdt ook volgend jaar in het Nederlandse Pata Honda WK Supersport-team. Met drie podiums en de winst in de Suzuka 8 Uren misschien niet echt een verrassing, maar de bevestiging moet iedereen die ook maar beetje geeft om wegrace in Nederland heel veel goed doen.

Ook teamgenoot Lorenzo Zanetti en Superbike-coureurs Jonathan Rea en Leon Haslam blijven, waardoor Ronald en Gerrit ten Kate een rustige winter tegemoet gaan. Er zijn er momenteel maar heel weinig in het WK Superbike-rennerskwartier die dat kunnen zeggen…

Michael van der Mark: “Ik ben echt blij! Dit seizoen is echt geweldig geweest en ik denk dat we volgend jaar kunnen strijden voor het kampioenschap. Ik ben het team, Honda en sponsors als Pata erg dankbaar dat ik in deze positie mag zitten. Dit is mijn eerste jaar in het wereldkampioenschap geweest en ik heb veel geleerd, maar ik denk dat we volgend seizoen een grote stap kunnen maken!”

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.