13 C
Nederland
zondag 26 juni 2022

Van der Mark blijft bij Pata Honda!

Bijzonder, bijzonder goed nieuws komt zojuist binnen in de redactiemailbox. Michael van der Mark rijdt ook volgend jaar in het Nederlandse Pata Honda WK Supersport-team. Met drie podiums en de winst in de Suzuka 8 Uren misschien niet echt een verrassing, maar de bevestiging moet iedereen die ook maar beetje geeft om wegrace in Nederland heel veel goed doen.

Ook teamgenoot Lorenzo Zanetti en Superbike-coureurs Jonathan Rea en Leon Haslam blijven, waardoor Ronald en Gerrit ten Kate een rustige winter tegemoet gaan. Er zijn er momenteel maar heel weinig in het WK Superbike-rennerskwartier die dat kunnen zeggen…

Michael van der Mark: “Ik ben echt blij! Dit seizoen is echt geweldig geweest en ik denk dat we volgend jaar kunnen strijden voor het kampioenschap. Ik ben het team, Honda en sponsors als Pata erg dankbaar dat ik in deze positie mag zitten. Dit is mijn eerste jaar in het wereldkampioenschap geweest en ik heb veel geleerd, maar ik denk dat we volgend seizoen een grote stap kunnen maken!”

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen