Van der Mark tevreden na Aragon-test

Het Pata Honda World Supersport team heeft, als voorbereiding op de tweede Supersport-wedstrijd van 2013, drie dagen getest op Aragon. Na een sensationele derde plaats tijdens de openingsronde op Phillip Island in Australië, was Michael van der Mark ook indrukwekkend snel op de Spaanse baan. Het team gaat nu terug naar de basis in Nederland maar de motorfietsen en de apparatuur blijven in Spanje. De tweede ronde van het WK Supersport wordt namelijk al volgend weekeinde, zondag 14 april, verreden op Aragon.

Michael van der Mark: “We hebben een heleboel verschillende dingen geprobeerd tijdens de eerste twee dagen van deze Aragon-test en we waren erg blij met het racetempo dat we hadden in de simulaties. Ik was echter niet in staat om een echt goede ronde te rijden, want tijdens de laatste dag was het zowel in de morgen als in de middag nat. Ik weet nu waar ik mij moet verbeteren voor de race hier en dat is erg belangrijk. Ik ga een paar dagen ontspannen en genieten. Toch kan ik niet wachten op de volgende race. Gelukkig is die komende week al!”

Pieter Breddels – technisch coördinator: “Onze Supersport-test op Aragon was goed. Michael wist zich te blijven verbeteren en we waren bovendien in staat om de elektronica op de CBR te verbeteren. We kunnen met een gerust gevoel naar Aragon terugkeren, voor de tweede ronde volgend weekeinde.”
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?